Teater Apropos

#bitch #kælling #backstabber

“Det var bare noget vi skrev”

Simone har forsøgt at begå selvmord og tilbage står hendes venner Mille og Marcus med en følelse af skyld og afmagt. De gjorde ikke noget, som de andre ikke gjorde, men alligevel er det svært at se tilbage. Hvorfor gik det så galt? Hvem har skylden? Kunne vi have forhindret det? Var Simone bare en dum tøs eller offer for systematisk mobning?

#bitch #kælling #backstabber er en antimobningsforestilling, der behandler unges brug af og konflikter på digitale platforme. I forestillingen ser vi Mille og Marcus’ spring mellem tilbageblik, benægtelse, gensidige anklager og frustration over den situation, der vokser sig for stor og uhåndterlig.

Forestillingen sætter fokus på kommunikation og sociale spilleregler, når man ikke står ansigt til ansigt og sætter spørgsmålstegn ved den måde, vi omgås hinanden på de digitale platforme. Der er ikke nogen manual for, hvad der er rigtigt eller forkert, når man kommunikerer, men hvordan stopper man lavinen, når først de sociale medier får en situation til at eskalere?

 

Du kan downloade skolemateriale til forestillingen her

 

Trailer

Forestillingen er støttet af