Teater Apropos

Det går ned

Når man går ned med flaget, inden det overhovedet er blevet hejst

Hvad sker der, når ens bedste veninde skal være sammen med sin kæreste på ens fødselsdag?

Når man pludselig skal vide noget om outsourcing i krigsområder for at få lov til at være i gruppe med den klogeste i klassen?

Når man også skal fokusere 100% på sine afleveringer i fodboldkampen på lørdag samtidig med mormor og morfar kommer til fødselsdag med morfars luftstativ og der er den der kæmpe Yearbook-fest om fredagen?

Hvad sker der, når alle kommer til at hade en og ens fremtid virker helt smadret fordi man svigter alle og sig selv og alting og alting bare virker helt, virker helt, virker helt sort og tomt og bare vokser og vokser?

Caroline prøver at klare det hele, og Caroline har styr på det. Det skal nok gå. Hun skal nok klare det. Det er ikke noget problem. 

Det går ned er en undersøgelse af, hvad det er for en generation, der er blevet fyldt med viden om det gode liv, allerede inden deres sociale relationer er faldet på plads. En generation, der kender alt til sikker sex, sund krop og vigtigheden af det rette valg af retning i livet. En generation kontrolleret af sig selv og deres opfattelser af de idealer, der er menneskeligt mulige. En generation, hvor det er moralsk forkert at ligge og sløve den. En generation, der skal være i gang. Hele tiden. I en konstant gensidig spejling.

Forestillingen er en co-produktion med Teaterhuset Filuren

Trailer

Forestillingen er støttet af