Teater Apropos

FUCK

– sex, følelser og skolens bedste patter

TURNÉ 2014-15 - Læs mere under Turnéspecifikationer

FUCK spiller på Nordisk PULS i Odense d.17.juni 2014

…kærester, forelskelse, dig, mig, os, normalitet, drømme, venner, grænser, følelser, tryghed, den første gang, humor, identitet, humørsvingninger, vilde tissemænd, onani, homoseksualitet, porno, kussens kræfter, pikkens pinlighed, fordomme, fantasier, pik, patter, paradise og SEX….Verdenen kan virke uoverskuelig for en ung i forandring! Vi byder jer velkommen indenfor til et underholdende og humorfyldt supplement til den traditionelle seksualundervisning med et fokus på det sunde sex- og kærlighedsliv for 7.-10. klasse.

Lad os sammen afmystificere de gængse myter omkring sex og de unges forestillinger om, hvad de skal leve op til. Uden en løftet pegefinger, afsejler vi de seksuelle normer og skaber genkendelighed fra de unges liv gennem små enkeltstående historier og situationer som behandler temaet fra forskellige perspektiver.

FUCK skaber et forum, hvor vi møder de unge i øjenhøjde, og hvor det er i orden, at man kalder en spade for en spade og der bliver sagt ”pik og patter”. Forestillingens formål er at sætte fokus på det sunde sex- og kærlighedsliv og ’FUCK’ lægger i den grad op til debat.

 

FUCK har netop turnéret på Færøerne hvor den nationale tv-station KVF kiggede forbi. Se indslaget her.

Download undervisningsmateriale til forestillingen her.

Trailer

Forestillingen er støttet af