Teater Apropos

Verden imellem os (oprindelig titel: GRÆNSER)

Anmeldelser

Charlotte Hyldgaard, Børnsvilkår

”Forestillingen var virkelig gennemarbejdet med fantastiske dialoger og scener. Forestillingen tegnede et stærkt billede af hvordan grænser udviskes og hvordan konflikter kan optrappes, blandt unge. Generelt giver forestillingen et godt bud på hvad der kan gå forud for meget alvorlige episoder blandt unge.”

Birgitte Boelt, Kulturformidler/Pædagogisk konsulent - UC Syd, Center for Undervisningsmidler

"En stærk og vedkommende forestilling, som går tæt på de udfordringer, som unge står i. Den går lige til grænsen – og har mod og indsigt i unges liv -  og ikke mindst leverer skuepillerne troværdige karakterer, der rammer plet i forhold til identifikation."

Paw og Sigbrit - Værelze 313 v. Syddjurs Egnsteater

Sigbrit: "Jeg synes at verden i mellem os var en helt fantastisk stykke fordi at selve historien var rørende/tragisk! Og at skuespillerne var sindsygt dygtige til at få til at spille alle rollerne og generelt var de bare dygtige."

Paw: "Den var interessant og viste hvordan verden egentlig rent faktisk kan være. Skuespillet var godt og så var de gode til at lave en ordentlig sammenhæng mellem scenerne"

Astrid og Malou - Horsens Gymnasium

"Skuespillerne river en ind i historie med nervepirrende episoder, øjenkontakt og humor. Man havde svært ved at tage øjnene væk fra teaterstykket."

Teatret Møllens Talentlinje

Forestillingen 'Grænser' (Teateriet Apropos & Teaterhuset Filuren, red.) virkede meget brutal og næregående, fordi man følte, at denne handling kunne være sket i sin egen lille landsby. Man kan relatere så godt til det, når man bor i udkantsdanmark og møder jantelov-kulturen hver eneste dag… desværre. 

Derudover var vi også alle enige om, at deres minimalistiske stil var genial. Man fik under forestillingen den der 'det er så enkelt opbygget, men stadig så genialt, det hele handler bare om at få ideen'-følelse.

Læs hele anmeldelsen

Kirsten Dahl, Aarhus Stiftstidende

"Vågent, følsomt og præcist godt skuespil fra Anders V. Mommes og Sandra Turell Henningsens side."

Læs hele anmeldelsen

Kulturmor.dk

"»Nogle rejser kan man bare ikke komme tilbage fra,« konstaterer Victor meget sigende mod slut. Instruktør Anne Zacho Søgaard viser med ganske få scener, at selv de sødeste børn kan overskride alle tænkelige og utænkelige grænser."

Læs hele anmeldelsen

Joan Andersen, 5 Stjerner

Forestillingen er skræmmende tæt på virkeligheden, vi får et indblik i hvordan unge takler hinanden i vores moderne samfund, og de sociale medier kommer på banen. Specielt rammer en scene mig, vi ser Frederik deltage i en Facebook gruppe hvor klassekammeraterne, taler dårligt om Victor, og ligger planer om at gøre ham ondt. Samtalen ser vi ikke, men vi hør den. Nogle sætninger er optaget og afspilles, og direkte på scenen indtales flere modbydelige sætninger, som nu kører i loop. Som lyden kører og jeg ser hvor frustreret Frederik reagerer på dette, får jeg det fysisk dårligt.

Læs hele anmeldelsen

Hvordan er det at arbejde med forestillingen GRÆNSER?


Hvad er GRÆNSER for en forestilling?