Teater Apropos

En skraldespandskabaret

Et godmodigt kram

Slap af, læn dig tilbage og nyd tonerne fra landevejsriddernes sang. En Skraldespandskabaret er et musikalsk åndehul - et øjeblik på rekreation i godt selskab med Svante, Pianomanden, Erik O Andersen, den grimmeste mand i byen og mange flere.

En gruppe veloplagte gårdsangere, spillemænd og landevejsriddere indtager scenen for en aften og kaster blikke tilbage på en sangskat, der møder hele Danmark fra top til bund og sætter tankerne tilbage til jukeboxen og de rygende smøger på den nærmeste brune bodega. Til tiden hvor hver aften på den lokale var en fest og hyldest til livet, hvor både livets lyse og tilværelsens mørke sider brød frem i sprækkerne mellem røgtågerne.

Et godmodigt kram med kærlige hilsner til hver enkel publikummer fra John Mogensen, Benny Andersen, Poul Dissing, Niels Hausgaard og mange flere.

 

En aften under de kulørte lamper

De levende lys stråler, kulørte lamper pynter i loftet og musikinstrumenterne står klar - stemningen er intens på omkring jeres lille caféscene. De medvirkende tager mod publikum allerede når dørene slås op. De hygger, snakker, serverer, synger og meget mere mens I finder jeres pladser. Stemningen er god og uformel. Lyset dæmpes, de levende lys skinner og om lidt indtager de to skuespillere og tre musikere scenen og serverer et åndehul på 2 timer med pause, hvor I hvirvles ind i et løssluppent univers fyldt med humor. En stund hvor I kan drikke en øl eller et glas i fred og ro, nyde et grin samt læne jer tilbage med drømmen om det frie liv langt fra hverdagens stres og trummerum.

Med denne forestilling kan I tilbyde jeres publikum en fortryllende aften med fest, farver og humor. Slap heeeeelt af, syng med på de mange udødelige klassikere vores danske sangskat indeholder.

Forestillingen varer 2 timer inkl. pause