Teater Apropos

Køb forestilling

WELCOME TO THE INTERNET

Anmeldelser

Jack Soleng, SSP Thisted

’WELCOME TO THE INTERNET er et humoristisk, nærværende og tankevækkende teaterstykke, som tager publikum med på en karruseltur ud i den digitale ungeadfærd.

Som en del af den forebyggende indsats i Thisted Kommune, hvor vi arbejder med at give børn og unge en ikke-krænkende digital kultur, inviterer vi alle elever fra 8. årgang og deres forældre til se forestillingen i fællesskab. Det giver et rigtigt godt afsæt til, at forsætte dialogen om det gode liv på nettet ude i hjemmene. Forestillingen er derudover et perfekt startskud på vores SSP-temadag for 8. årgang, hvor der arbejdes yderligere ind i de aktuelle dilemmaer WELCOME TO THE INTERNET rejser’.

Morten Hede for Teateravisen.dk

Har du chattet med dit barn i dag?

"’Welcome to the internet’ er farverigt, komisk og informativt teater om at være ung på nettet.

I pangfarvede heldragter og med kulørte parykker tager Marie Marschner, Steffen Nielsen og Daniel Bevensee os med på en guidet tur igennem det uendelige internet-univers.

En særdeles informativ, rørende og velspillet forestilling med en crazy-komisk æstetik (...)"

Læs hele anmeldelsen


Joan Andersen, 5 stjerner

"Internettet er ikke noget ondt. Det er måden vi bruger det på, der har betydning. Igennem fortællingen tages vi i hånden af tre guider. De sprudler af glimmer og kunstighed, og er de perfekte repræsentanter for alt det opsatte og kunstige man kan finde på internettet. 

(...)

Forestillingen giver et meget fint indblik i, hvordan unge bruger og opfatter internettet. Og måske kunne forældrene også lære noget, da der også er en løftet pegefinger der er rettet imod dem."

Læs hele anmeldelsen

Sådan ser det ud når vi stiller WELCOME TO THE INTERNET op


WELCOME TO THE INTERNET - Kort trailer