Teateriet Apropos

Om teatret

 

OM TEATERIET APROPOS

 

Teateriet Apropos er et projektteater med base i Aarhus.
Teateriet Apropos er et professionelt projektteater med base i Aarhus. Teatret drives af teaterleder Marion Vick, skuespiller og scenograf Daniel Bevensee og producent Kathrine Kihm.

Teatret blev stiftet i 2010 af skuespiller/scenograf Daniel Bevensee og skuespiller/instruktør Nikolaj Mineka, begge er uddannet fra Skuespillerskolen v/Aarhus Teater.

Vi vil producere scenekunst med noget på hjerte, af høj kvalitet, om højaktuelle temaer i øjenhøjde og med en usnobbet tilgang. Scenekunst, hvor enkeltheden i iscenesættelsen, den gode historie og det klare udtryk er den gennemgående stil. Dette vil vi gøre ved at skabe:

- Scenekunst, for og om de unge

- Scenekunst, der skaber debat hos de unge, både før, under og efter

- Scenekunst, der markerer sig som nyskabende

- Scenekunst, der underholder, informerer og prikker til følelser

- Scenekunst, der tør

 

Marion Vick - Teaterleder 
Cand.mag i Dramaturgi og Begivenhedskultur fra Aarhus Universitet 2011. Har arbejdet med et varieret udvalg af kulturelle og kunstneriske projekter som administrator, producent, koordinator og kommunikationsansvarlig. Heriblandt Carte Blanche - Egnsteater i Viborg - PR og Kommunikation, ILT – internationalt levende teater – frivillig koordinator, Skuespillerskolen ved Aarhus Teater - forestillingsleder, DATS – Landsforeningen for dramatisk virksomhed – projektleder og konsulent, Teatret Gruppe 38 – projektleder.

Daniel Bevensee - Skuespiller og scenograf
Uddannet på Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2009. Har her bl.a. medvirket i Teaterkoncert med sange af Tom Waits, Loveplay, Sommergæster og The History Boys. Teatret Svalegangen: Ottetusinde, Den Vantro, Maestro, Besættelse og Blå Mandag 4ever. Andre produktioner: Den Yderste Nat på Himmerlands Teater og FUCK hos Teateriet Apropos og Teaterhuset Filuren. Les Miserablés på Det Ny Teater, samt hårREJSEnde og BRANDEN hos Hvid Støj Sceneproduktion.

Kathrine Kihm - Producent
Cand.mag i Dramaturgi og Entrepreneurship fra Aarhus Universitet 2016. Har arbejdet med flere professionelle og amatørprojekter inden for det kulturelle område som assistent, produktionsleder og administrator. Heri blandt TeaterWunderbar – administrator og produktionsleder, Teater Hattekompagniet - produktionsleder, og som assistent hos både Teatret Svalegangen, Teatret og Teater O. Har herudover arbejdet med fundraising hos Fundraiseren.dk. 

 

Teatret støttes af

Statens Kunstfond Aarhus Kommune

Marion Vick

Teaterleder
51 20 16 02
marion@teaterietapropos.dk

Daniel Bevensee

Skuespiller / Scenograf
29 91 27 20
daniel@teaterietapropos.dk

Kathrine Kihm

Producent
40 95 05 00
kathrine@teaterietapropos.dk